BURSA / NİLÜFER - Özlüce Anaokulu

Özlüce Anaokulu

19 MAYIS MH. TEKİN CD. NO 8/1 NİLÜFER/BURSA KAPALI PAZAR YERİ ARKASI
Vizyon
Bölgemizde bulunan okul öncesi eğitim kurumları arasında yeniliklerin ve değişimin öncüsü olmak; ruhen ve bedenen sağlıklı, geleceğe umutla bakan, milli ve manevi değerlerle bezenmiş mutlu bireyler yetiştirmek.
Misyon
Çocuklarımızı milli, manevi ve evrensel değerler ışığında; bedensel, zihinsel, ahlaki, ruhi ve duygusal bakımdan dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek; gelecekte hür, bilimsel düşünme gücüne ve geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, topluma karşı sorumluluklarını bilen, yapıcı, yaratıcı, girişken ve verimli bireyler olmalarını sağlayacak bir donanımla yetişmelerinin ön hazırlığını tamamlamış olmak.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :4 SINIF 8 ŞUBEDE İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR. AYRICA ÇALIŞAN AİLELER İÇİN ÇOCUK KULÜBÜMÜZ BULUNMAKTADIR.
SABAH:08:00-13:00 ÖĞLE:13:00-18:00
DOĞALGAZ - KALORİFER
Ulaşım
METRO VE OTOBÜS MESAFESİNE YÜRÜYEREK 8 DAKİKA UZAKLIKTADIR. 35E/1 HALK OTOBÜSÜ OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
OKULUMUZUN KAYIT BÖLGESİ İÇERİSİNE SERVİS HİZMETİ VARDIR.
BÜYÜKŞEHİR
NİLÜFER İLÇESİNDE BULUNMAKTADIR. İLÇE MERKEZİNE 15KM UZAKLIKTADIR.
SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ E-Twinning