BURSA / NİLÜFER - Özlüce Anaokulu

Kemal GÜLARSLAN - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Kemal GÜLARSLAN, 05.01.1972 Balıkesir doğumludur. İlk, orta ve lise tahsilini Bursada tamamlamıştır. Ali Rıza Bey İlkokulu, Bursa Erkek Lisesi ve Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü mezunudur. Van- Çaldıran, Ordu- Akkuş,Kocaeli- Gebze ilçelerinde öğretmen ve idareci olarak çalışmıştır. 2005 yılından itibaren Bursada görev yapmaktadır. Eşref Ergin İlköğretim Okulu, Nilüfer RAM, İslam Uyar Ticaret Meslek Lisesinde Rehber öğretmen ve idareci olarak görev yapmıştır. 2013 yılında SINAVA DAYALI YÖNETİCİ atamaları sonucunda Mualla Türkün Anaokulu´na  atanmış olup 9 yıl boyunca Okul Müdürü olarak görev yapmıştır. 21 Haziran 2022 de Puana dayalı yönetici atama kapsamında okulumuza atanarak görevine başlamıştır.  Okul Müdürümüz evli olup 3 çocuk (2 erkek 1 kız) babasıdır.