BURSA / NİLÜFER - Özlüce Anaokulu

DAVRANIŞSAL BAĞIMLILIKLAR İLE MÜCADELE

2024 YILI İLE EYLEM PLANI

Nis

Özlüce Anaokulu ailesi olarak milli mücadelenin ve milli iradenin vücut bulduğu TBMM'nin açılışının 104. yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızı büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık.

Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz.

PROJEMİZİN AFİŞ VE LOGOSU

Kas

Tema Vakfı Sıfır Atık Projesini okulumuz Barış Sınıfında uygulamaktayız.

19 Mayıs Mahalle sorumlusu Özcan KURTULUŞ okulumuza gelerek öğrencilerimize

geri dönüşüm,sıfır atık ile ilgili bilgilendirmeler temiz bir dünya için el ele dedik.

Ve bu güzel projeyi sınıfımızda uygulamaya devam ediyoruz.

Okulumuz Öğretmenlerinden İnci TURAN

yapmış olduğu P4C LEARNING TO THINK eTwinning projesi Ulusal Kalite Etikti almıştır.

Bu proje ile öğrencilerde güçlü sorularla doğru düşünme sağlanmıştır.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde, onu saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuz hoşgörü, çalışkanlık, barış ve yardımlaşma sınıfı öğrencileri Atatürk Haftası olması sebebiyle Atatürk Müzesini gezdiler. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Nilüfer Kaymakamı Sayın Murat SÜZEN okulumuzu ziyaret etmiş, okulumuzun durumu ile ilgili brifing almıştır. Kaymakamın ziyaretinden büyük onur ve mutluluk duyduk. Sn. Kaymakamımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kızılay haftası kapsamında Barış sınıfı öğretmeni İnci TURAN

ve öğrencileri çeşitli etkinlikler yaparak haftanın önemini kavradılar.

Özellikle daralma etkinliği öğrencilerin oldukça dikkatini çekti.